miércoles, 22 de junio de 2011

ACTA DEL DIA 22-06-2011

Nombre de persones: 10

El tema principal de l’assemblea de hui ha estat l’acollida de la marxa indignada de l’Est en el seu pas per La Pobla Llarga i el nostre manifest.

1. Peticions denegades:
- Dormir a l’institut
- Dormir a l’escola
- Muntar una paradeta informativa al mercat medieval (Concejal de cultura)
- Tindre electricitat a l’assemblea de la Glorieta (bar)

2. La policia local no ha posat traves per a col·laborar i ens ha facilitat registres d’entrada per a entregar-los demà a l’ajuntament informant de tot el que anem a fer. S’ha afegit a aquestos registres una petició per a que ens deixen les instal·lacions del poliesportiu, la Casa de la Joventut o la Guarderia Municipal i electricitat des de la Casa de la cultura per a l’assemblea de la glorieta. Com que no esperem que facen molt de cas a aquestes peticions, demà també demanarem cita per a parlar personalment amb l’alcalde. (També caldria anar buscant un megàfon com a últim recurs per a l’assemblea del dissabte).

3. S’ha revisat el manifest, sobretot el punt referent a les comissions, els projectes de treball, l’apartidisme (presència de persones a títol individual i no de partits) i la negació de símbols (com a molt banderes negres i blanques).

4. Encara que no ens deixen muntar una paradeta en la fira medieval, caldrà tindre una paradeta informativa durant l’assemblea del dissabte per a la gent que s’aprope. Aquesta paradeta ha de tindre documents relatius a:
- El decàleg general del 15M
- El manifest dels indignats de les Ènoves
- El pacte de l’euro
- La llei Sinde
- Notícies sobre la violència policial a les assemblees de Barcelona i València
- Notícies sobre els desnonaments evitats a València

(Entre 10 i 20 còpies per tema)

Demà, dia 23 de Juny de 2011, per a qui puga vindre, hem quedat a les 12:00h a La Glorieta de La Pobla Llarga per acudir a l’ajuntament a entregar les instàncies i demanar cita amb l’alcalde.

També es distribuiran els cartells de l’assemblea del dissabte per a començar a penjar-los pels pobles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario