miércoles, 22 de junio de 2011

ACTA DEL DIA 12-06-2011

Açò és una espècie de crònica del que hem fet hui les 7 persones que ja ens hem reunit a la plaça de l’ajuntament de la Pobla de forma bastant improvisada – ha sigut pensat i fet -. Primer hem pensat possibles formes de convidar a la gent a banda d’internet (Muntar paradetes informatives als actes de les festes dels pobles aquest estiu – a la fira medieval de la Pobla d’ací dues setmanes, per exemple -), i en acudir a la propera assamblea de Manuel, que ja està constituida, per a informar-los del projecte i unir forces (També s'ha nomenat la d’Alzira, però amb més prioritat la de Manuel).

El tema central de la vesprada ha estat l’ocupació d’un terreny abandonat situat al polígon industrial de Senyera (Prop de la rotonda que hi ha entre Castelló i Manuel) per al conreu agrícola i la promoció del cooperativisme i l’autogestió. Aquesta actuació és un dels molts possibles projectes que puguen anar sorgint durant el transcurs de les assemblees. Hem pres com a model l’assemblea de Gandia, que també conta amb un projecte agrícola complemenetari, i per a informar-nos bé ens hem traslladat fins allà per a que els companys ens explicaren com van poder dur a terme l’actuació.

El dimarts, 14 de Juny, un company acudirà a l’ajuntament de Senyera a informar-se i el dimecres, 15 de Juny, continuarem debatint-ho, tant aquesta proposta com qualsevol altra que tu pugues aportar, el dimecres 15 de Juny a les 19h en la plaça de l’ajuntament de La Pobla.

No hay comentarios:

Publicar un comentario