miércoles, 22 de junio de 2011

ACTA DEL DIA 21-06-2011

Número de persones: 15

El tema principal de l’assemblea de hui ha estat l’acollida de la marxa indignada de l’Est en el seu pas per La Pobla.

1 – Hem quedat demà a les 12:00h en la font de la Glorieta per a anar:

a) al restaurant Casa Cucó (situat a la mateixa Glorieta) a preguntar si ens deixarien connectar un allargador a algun dels connectors del restaurant per a extraure electricitat per a fer funcionar l’equip de so de l’assemblea del dissabte 25 a les 19h, que finalment es realitzaria en la Glorieta (per a no destorbar a les proves de so que estaran realitzant-se cap a eixa hora a l’escenari de l’orquestra de la Plaça de l’ajuntament). [S’ha plantejat també la possibilitat d’aprofitar l’equip de so d’aquest escenari. En cas que açò fora factible, no es descartaria traslladar l’assemblea a la Plaça de l’ajuntament, encara que fora a última hora.] Martín i Raül s’encarreguen de la taula de mescles i els amplificadors.

b) a l’I.E.S. Pere d’Esplugues, a preguntar-li al director si ens deixaria el gimnàs, les dutxes i els lavabos per a la vesprada-nit del dia 25 i el matí del dia 26, per a que la marxa puguera higienitzar-se i dormir. [Cal recordar, a l’hora d’argumentar amb la directiva, que quan la banda municipal demana l’institut per al que siga mai es posen obstacles. De pas, caldria preguntar com està el tema de la ràdio del poble, que està en mans de l’institut.]

c) En cas d’una resposta negativa: a l’escola pública Sanchis Guarner

d) A la Policia Local, per a demanar els següents permisos:

- Per a fer bando (Els germans Uberos el gravaran, falta un voluntari que pose el cotxe. En cas que fora factible, es faria divendres i dissabte).

- Per a muntar un sopar popular (que cadascú porte alguna cosa de menjar per a compartir “a lo gran” – per exemple: una truita de creïlla per cap -, convidar els veïns, si ens deixen l’institut es podria fer a l’institut, de totes formes cal mantenir-se en contacte amb ells). Després del sopar podrien haver-hi actuacions improvisades.

- Per a fer una xicoteta manifestació pels carrers del poble (cap a les 18:30, amb el següent itinerari aproximat: Lloc on s’instal·le la marxa, fira medieval, Glorieta).

- Per a fer activitats a la Glorieta abans de l’assemblea

- Per a posar una paradeta en el mercat i la fira medieval, en la qual repartir octavilles i oferir informació a la gent del poble.

- Preguntar si poden escoltar la marxa pel terme del poble (Protecció Civil)

2 – Cartells (40) i Octavilles. Si no estan impresos demà per la vesprada començarem a penjar-los el divendres.

3 – Maria ens ha explicat que l’hora d’arribada depèn un poc de nosaltres. Hem decidit que el més lògic seria que arribaren abans de dinar. En eixe cas, caldria organitzar també un dinar. De totes formes cal estar en contacte amb ells.

4 – La marxa farà nit a Alzira el divendres. Com que Aida estarà allà, podrà informar-nos dels possibles problemes que puguen anar sorgint per a no repetir-los a La Pobla.

5 – Hem d’acordar punts amb la marxa dels indignats per a assegurar-nos que a l’assemblea del dissabte es tracten aspectes relatius a la subcomarca i els seus pobles.

6 – També s’ha reprès el tema de les terres autogestionades. Davant la impossibilitat de conrear les del polígon de Senyera, el Xerra ha proposat unes terres properes a la rotonda del Consum del polígon de Sant Joanet. També s’ha proposat la realització d’un banc de terres.


*Punts per a tractar l’assemblea de demà (19h, Plaça de l’ajuntament de La Pobla Llarga):

1- Resultats de la recerca del matí.
2 - Informació de com està anant el pas de la marxa per altres localitats, com ara Pìcassent, Alcàsser, etc (Maria)
3 – Redacció d’un esborrany de manifest per a llegir-lo a l’assemblea del dissabte

PD: Si algú vol fer de secretari a la pròxima assemblea, només ha de dir-ho. Lo seu seria que anara rodant.
Ens vegem demà, companys!

No hay comentarios:

Publicar un comentario